Camper huren kopen Amersfoort | Kraaij Caravans en Campers

  Camper huren? Ontdek onze luxe Campers

Overweegt u een vakantie met een camper? Dan is dat een goed plan! Want een camper geeft u veel vrijheid. Een camper huren kan bij Kraaij Caravans en Campersin Ermelo (Gelderland, Veluwe). Wij hebben zeer luxe campers in de verhuur. Een half integraal camper met enkele bedden + hefbed, half integraal campers met queensbed (vrijstaand) + hefbed en een alkoof camper met 2 grote bedden. De campers zijn van veel luxe voorzien en zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Dit zijn ideale luxe campers om een prachtige vakantie mee te beleven, bekijk ze op onze site.

  Luxe en comfort

Als u 1 van onze campers huurt, beleeft u beslist een luxe en comfortabele vakantie. Natuurlijk hebben de campers een douche- en wc-ruimte. De keukens zijn voorzien van alle gemakken. Inclusief koelkast met vriesvak, zoals u thuis gewend bent. Fijn zijn ook de extra opbergkasten en lades. Daardoor blijft de binnenruimte lekker opgeruimd en overzichtelijk.

  Verzekerd op pad

Met onze campers gaat u goed verzekerd op pad. De huurprijzen zijn inclusief WA-casco-verzekering. Bovendien zijn onze huur campers voorzien van een uitgebreide pechhulp met hulpverleningsmodules zoals wegenwachtservice en vervangend vervoer bij pech in binnen- en buitenland.

  Tarieven

Prijzen ALL-IN:

Dus geen extra bijkomende kosten voor administratie of tv, tafel, stoelen, inventaris, navigatie, verzekering.

€   875  per week Laagseizoen
€ 1075  per week Middenseizoen
€ 1295  per week Hoogseizoen

Vrij aantal kilometers tot 2000 km per week (7 nachten). Wordt er meer gereden dan kost dit €0,25 per kilometer.
Waarborgsom eigen risico €1000.

Onze camper huren? Bel voor een bezichtiging

Wilt u 1 van onze campers huren? En wilt u graag zelf een kijkje nemen? Bel ons gerust voor een bezichtiging en een proefrit bij ons in Ermelo (vlakbij Harderwijk). Omdat de campers een maximum gewicht hebben van 3500 kg, is rijbewijs B voldoende om ermee op pad te gaan.

Telefoon: 06 – 37 35 26 54 (bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 08.00 en 21.00 uur).